Now Airing: “A Step” for Nath’s Next Step

Baru-baru ini, solois indie, Nath, akhirnya mewujudkan cita-cita terpendamnya lewat mini album yang bertajuk “A Step”. Single pertamanya “Tell Me” yang lebih dulu rilis di tahun 2018 sudah didengarkan lebih dari 300.000 kali di Spotify lho. Yuk mengenal lebih jauh sosok Nath dan mini albumnya!

Karier Nath sebagai penyanyi dimulai dari hobinya sejak kecil. Tidak jarang juga ia tampil di berbagai event pernikahan maupun event gathering. Makin dewasa, Nath tidak ingin jika hobinya menjadi sebatas hobi saja dan ia terus-terusan membawakan lagu orang lain saat ia perform. Meski pernah terjun langsung selama setahun lebih di bidang yang berbeda, akhirnya ia pun kembali pada hobinya, yaitu bernyanyi. Lewat banyak motivasi dari teman-temannya, Nath pun menekuni hobi ini secara serius. Akhirnya terciptalah mini album “A Step” yang dirilis tanggal 27 Januari 2020 yang lalu. 

 

Tentunya Nath nggak sendirian dalam memproduksi mini album ini. Bareng sama produsernya, Gerry Anake, Nath mewujudkan lagu demi lagu miliknya. Proses produksi mini albumnya ini memakan waktu kurang lebih 1 tahun, yaitu dari tahun 2018. Semuanya dibuat dari nol, lho! Penyanyi yang tertarik dengan musik Pop R&B 90s ini sengaja menulis semua lirik lagunya dalam Bahasa Inggris. Ia merasa musik yang ia tekuni saat ini lebih cocok diekspresikan lewat lirik Bahasa Inggris. Dalam penulisan lagu-lagunya, ia juga nggak sendirian namun dibantu oleh adiknya, Ines.

 

Tidak hanya mengangkat tema mengenai percintaan, 6 lagu dalam mini album ini juga mengangkat tema tentang kehidupan. Nath mengaku ia sangat ingin menunjukkan karakter dirinya lewat setiap lagu yang ia buat, sehingga ia tidak terlalu mengikuti apa yang orang lain suka, namun membuat karya yang memang sesuai dengan dirinya pada saat ini. Lirik lagu-lagu yang dibuat oleh Nath ini lebih ke masalah personal yang mungkin juga dirasakan oleh banyak orang, sehingga terasa related. Keputusannya pun membuahkan hasil yang positif dari para pendengar. 

 

Nath ingin sekali musiknya dapat diterima banyak pendengar saat ini dan dapat berjalan bersama lagu-lagu ‘’healing’’ yang sedang in saat ini.  Makanya Nath senantiasa bertanya kepada pendengar setianya tentang apa pun yang mereka rasakan sebagai inspirasinya dalam berkarya. 

 

Untuk saat ini, Nath sedang gencar promosi mini albumnya. Penyanyi berusia 28 tahun ini memang belum berkolaborasi dengan musisi Indonesia lainnya namun mengaku akan senang sekali jika mendapat kesempatan kolaborasi dengan musisi seperti Dipha Barus. Saat ditanya rencana ke depannya, Nath pengen banget bikin intimate showcase biar komunikasi dengan pendengar lebih intim dan lebih leluasa untuk saling berbagi cerita. Selain itu, ia juga pengen cari tahu mana sih lagunya yang paling disukai sama orang-orang sebelum ia merealisasikannya jadi sebuah music video. Kalo kamu, yang mana nih lagu Nath yang paling kamu suka?

 

OU harap ke depannya Nath bisa tampil di lebih banyak event dan jadi bikin intimate showcase ya! Terlebih, semoga Nath bisa selalu menciptakan lagu-lagu yang true to yourself dan selalu percaya sama kemampuan diri sendiri.

 

Yuk kita tunggu update selanjutnya dan informasi event-event Nath mendatang di Instagram @natashya.claudia 🙂

 

 

 

Artikel oleh Nabila Linati Fajri dan Zita Maria

793 comments

  1. Pingback: viagra prices
  2. Pingback: cheapest viagra
  3. Pingback: brand viagra
  4. Pingback: viagra cost
  5. ISM Phototake 3) Watney Ninth Phototake, Canada online pharmaceutics Phototake, Biophoto Siblings Adjunct Cure, Inc, Under Rheumatoid Lupus LLC 4) Bennett Hundred Calaboose Situations, Inc 5) Temporary Atrial Activation LLC 6) Stockbyte 7) Bubonic Resection Gradation LLC 8) Patience With and May Fall payment WebMD 9) Gallop WebbWebMD 10) Velocity Resorption It LLC 11) Katie Appeaser and May Make in favour of WebMD 12) Phototake 13) MedioimagesPhotodisc 14) Sequestrum 15) Dr. best ed pills non prescription Hpelbl lmyepe

  6. Woah! I’m really enjoying the template/theme of this site. It’s simple, yet effective. A lot of times it’s hard to get that “perfect balance” between user friendliness and visual appearance. I must say you have done a superb job with this. In addition, the blog loads extremely fast for me on Firefox. Exceptional Blog!

  7. Amazing! This blog looks exactly like my old one! It’s on a entirely different subject but it has pretty much the same page layout and design. Great choice of colors!

  8. Pingback: reddit buy viagra
  9. Hi there, I believe your web site could possibly be having browser compatibility issues. Whenever I look at your site in Safari, it looks fine however when opening in I.E., it has some overlapping issues. I simply wanted to provide you with a quick heads up! Besides that, wonderful blog!

  10. Its like you read my thoughts! You seem to know so much about this, such as you wrote the e book in it or something. I feel that you could do with a few percent to pressure the message house a bit, but instead of that, this is fantastic blog. A fantastic read. I’ll definitely be back.

  11. Howdy! I just would like to give you a big thumbs up for your great info you have here on this post. I will be returning to your blog for more soon.

  12. Have you ever considered about adding a little bit more than just your articles?

    I mean, what you say is valuable and everything. However think of
    if you added some great graphics or videos to give your posts more,
    “pop”! Your content is excellent but with pics and
    video clips, this blog could definitely be one of the very best
    in its field. Great blog! https://buszcentrum.com/

  13. Greetings, I do believe your blog could be having browser compatibility issues. When I look at your blog in Safari, it looks fine but when opening in Internet Explorer, it has some overlapping issues. I simply wanted to provide you with a quick heads up! Besides that, great website!

  14. Pingback: rxtrust pharm
  15. Greetings! Very useful advice in this particular article! It is the little changes that make the greatest changes. Many thanks for sharing!

  16. I will immediately take hold of your rss feed as I can not to find your e-mail subscription hyperlink or e-newsletter service. Do you’ve any? Please permit me understand so that I could subscribe. Thanks.

  17. Pingback: RxTrustPharm
  18. And more at least with your IDE and have yourself acidity into and south middle, with customizable clothier and ischemia cardiomyopathy has, and all the protocol-and-feel online drugstore canada you mud-slide instead of rigid hypoglycemia. http://antibiorxp.com/ Tffeur xxsmvp

  19. I want to to thank you for this very good read!! I definitely loved every little bit of it. I have you saved as a favorite to look at new things you post…

  20. Pingback: cialis experience
  21. It is perfect time to make a few plans for the long run and it’s time to be happy. I’ve learn this submit and if I could I desire to suggest you some attention-grabbing issues or advice. Perhaps you can write next articles relating to this article. I wish to read more things about it!

  22. Pingback: cialis women
  23. what other pills work like viagra how can i buy real viagra online
    sildenafil 100 mg https://edjass.com/ generic viagra without a doctor prescription sildenafil 20 mg tablet reviews
    walgreens viagra price how to get viagra without going to a doctor

  24. purchasing real viagra can jumping from 50mg to 100mg of viagra work
    generic viagra canada price viagra without doctor prescription https://edzssl.com/ buy cialis online revatio vs viagra
    reddit viagra online how long does a viagra last

  25. viagra how long does it last
    generic cialis canada pharmacy https://goeedl.com/ free viagra samples canadian pharcharmy online viagra
    how long does it take foer an erection to subside following a viagra induced ejaculation 100mg viagra street value

  26. Pingback: rxtrustpharm.com
  27. Pingback: sildenafil viagra
  28. Pingback: buy levitra 20mg
  29. Pingback: mail order cialis
  30. Pingback: essay help sydney
  31. Pingback: thesis statistics
  32. Pingback: cialis generic buy
  33. Pingback: cheap cialis
  34. Pingback: canadapharmacy
  35. Pingback: viagra
  36. Pingback: buy cialis eu
  37. Pingback: buy generic cialis
  38. Pingback: cialis sale 20mg
  39. Pingback: buy cialis drug
  40. Pingback: viagra gel uk
  41. Pingback: cialis 20mg usa
  42. Pingback: buy cialis drug
  43. Pingback: ivermectin rx
  44. Pingback: albuterol 2.5
  45. Pingback: clomid pct dosage
  46. First of all I would like to say excellent blog! I
    had a quick question that I’d like to ask if you do not mind.
    I was curious to know how you center yourself and clear your mind prior
    to writing. I’ve had a tough time clearing my thoughts in getting my ideas out.
    I do enjoy writing however it just seems like the
    first 10 to 15 minutes are generally lost simply just trying to figure out how to begin. Any ideas or tips?
    Thank you! https://hydroxychloroquinel.lm360.us/

  47. Pingback: thesis template
  48. Pingback: metformin ndma
  49. Pingback: paxil cr
  50. Does generic viagra piece if you are not attracted. Stoya: The first is: viagra pills for men 100mg for sex buy viagra online usa can’t aid if the actually isn’t aroused. Like, break, when they’re here to euchre on their old lady in a really complicated way.

  51. Pingback: walmart otc cialis
  52. Pingback: cialis otc fda
  53. Pingback: levitra 200 mg
  54. Pingback: lasix 40 mg
  55. Pingback: buy tadalafil
  56. Pingback: viagra com
  57. Pingback: cialis 20mg dosage
  58. Wonderful goods from you, man. I have take into accout your stuff
    previous to and you are just extremely wonderful. I actually like what you have bought here, really like what you’re
    saying and the best way wherein you assert it. You make it enjoyable
    and you still care for to keep it sensible. I can’t wait to read far more from
    you. That is really a wonderful site. https://www.herpessymptomsinmen.org/where-to-buy-hydroxychloroquine/

  59. Pingback: medication cialis
  60. Pingback: viagra discounts
  61. Pingback: viamedic cialis
  62. Hi there, I found your web site via Google at the same
    time as looking for a comparable subject,
    your web site came up, it seems to be good. I have bookmarked it in my google bookmarks.

    Hello there, just was alert to your blog through Google, and found that
    it is truly informative. I’m going to be careful for brussels.

    I’ll appreciate for those who continue this in future.

    Many other folks can be benefited out of your writing.
    Cheers! http://herreramedical.org/azithromycin

  63. Pingback: cialis half life
  64. Pingback: gabapentin
  65. Pingback: cytotmeds.com
  66. Pingback: cialis 40mg india
  67. Pingback: otc levitra
  68. Pingback: mobic meloxicam
  69. Pingback: metoprolol 100 mg
  70. Pingback: what is losartan
  71. Pingback: online viagra
  72. Pingback: prednisone pack
  73. Pingback: duloxetine 20 mg
  74. Pingback: metformin
  75. Pingback: buspirone
  76. Pingback: citalopram dose
  77. Pingback: voltaren tabletten
  78. Pingback: clonidine moa
  79. Pingback: coreg generic
  80. Pingback: flagyl 400 mg
  81. Pingback: female viagra 2018
  82. Pingback: sildenafil 50 mg
  83. Pingback: vardenafil 10 mg
  84. Pingback: MKsOrb.Com
  85. Pingback: acyclovir dosage
  86. Pingback: donepezil 5 mg
  87. Pingback: cefdinir 300mg
  88. Pingback: erythromycin
  89. Pingback: generic tadalafil
  90. Pingback: tadalafil natural
  91. Pingback: viagra on steroids
  92. Pingback: free trial cialis
  93. Pingback: cialis effects
  94. Pingback: free viagra
  95. Pingback: viagra sublingual
  96. Pingback: who makes viagra
  97. Pingback: 150 mg viagra
  98. Pingback: lasix for horses
  99. Pingback: xenical uk price
  100. Pingback: finasteride 5mg nz
  101. Pingback: cost of clomid uk
  102. Pingback: cialis cost usa
  103. Pingback: viagra costs
  104. Pingback: sildenafil 500 mg
  105. Pingback: keto diet webmd
  106. Pingback: plaquenil cost
  107. Pingback: lyrica indications
  108. Pingback: sildenafil citrate
  109. Pingback: otc viagra
  110. Pingback: cialis 10
  111. Pingback: viagra buy usa
  112. Pingback: gay wow dating
  113. Pingback: viagra rx
  114. Pingback: amoxil v
  115. Pingback: buy viagra
  116. Pingback: prednisone order
  117. Pingback: buy stromectol
  118. Pingback: cialis europe
  119. Pingback: zinc and zithramax
  120. Снова для Вас одинадцать
    с высоким рейтингом сериалов для
    подлинных любителей комедий.

    Бумажный дом 5 сезон 7 серия смотреть онлайн смотреть онлайн.

    Скачивайте по дате выхода,
    Сериалы жанра “Мелодрама”. Да и наш
    проект дает номенклатуру каналов
    Москва-24, HD FOX Россия, 4K Суббота, прямой эфир Киносерия, трансляция FOX Россия.

  121. Pingback: le tadalafil

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in OU Cool

OU Cool

Detufa Kitchen: Combining Family Hobbies to Stay Sane

Hai, OU readers! Apa kabar? Mungkin beberapa dari kalian udah kembali masuk kantor dan beberapa masih harus stay di rumah. Gimana pun, kita harus tetap semangat ya! OU hadir kembali nih, dengan kisah yang fun sekaligus menginspirasi. Kisah ini datang dari Agatha Christie Dumatubun yang bikin project bareng keluarganya bernama Detufa Kitchen selama ia stay…
OU Cool

“Spotlight/Dance to Art”: Lydia Janssen’s Book Launch/Exhibition

The COMO Uma Ubud, Bali is pleased to present Lydia Janssen’s book launch/exhibition entitled Spotlight / Dance to Art open to public March 8-10, 2020. This event is a must-attend for all of art enthusiasts!   ‘Dance to Art’ is Lydia Janssen’s first monograph. Published by SKIRA Milan and written by Ian Findlay-Brown, it is a…
OU Cool

Now Airing: “A Step” for Nath’s Next Step

Baru-baru ini, solois indie, Nath, akhirnya mewujudkan cita-cita terpendamnya lewat mini album yang bertajuk “A Step”. Single pertamanya “Tell Me” yang lebih dulu rilis di tahun 2018 sudah didengarkan lebih dari 300.000 kali di Spotify lho. Yuk mengenal lebih jauh sosok Nath dan mini albumnya!
OU Cool

Yuk Ikut Berbagai Acara Menarik di Japan Cultural Weeks 2020!

Kabar gembira untuk kalian pencinta budaya Jepang! Japan Cultural Weeks (JCW) diadakan di Jakarta mulai tanggal 10-29 Februari 2020. Seri pengenalan budaya Jepang ini akan menghadirkan beragam kegiatan seperti pertunjukan musik, lomba pidato Bahasa Jepang, pengenalan Bahasa Jepang, pameran seni rupa, workshop, pemutaran film, demonstrasi, hingga diskusi. Asyiknya lagi, semua acaranya tidak dipungut biaya!  …