Kampung Korea: Menikmati Keindahan Korea di Bandung

Annyeonghaseyo Yeorobun!

 

Kamu lagi ingin liburan tapi bingung mau ke mana? Kamu bisa lho jalan-jalan dan foto-foto dengan suasana Korea tanpa harus jauh-jauh ke Korea. Gimana caranya ya? Ke Kampung Korea aja! Ada banyak spot-spot menarik yang membuat fotomu semakin instagrammable.

 

Kampung Korea berlokasi di daerah Kebonwaru, Batununggal, Kota Bandung. Kamu hanya perlu menempuh sekitar 15-20 menit dari pusat kota Bandung untuk bisa sampai di sini. Kampung Korea buka setiap hari mulai dari jam 10 pagi hingga 10 malam. Tiket masuknya juga murah meriah lho. Kamu hanya perlu merogoh kocek sebesar Rp 10.000 untuk tiket masuk weekday dan Rp 15.000 untuk tiket masuk weekend. Bagi kamu yang membawa kendaraan pribadi seperti motor atau mobil, jangan khawatir karena Kampung Korea menyediakan lahan parkir yang sangat luas.

 

Selain bisa menikmati suasana seperti di Korea, Kampung Korea juga menyediakan jasa peminjaman hanbok (baju tradisional Korea) dan makeup dengan harga Rp 100.000. Hanboknya tersedia untuk ukuran anak-anak dan dewasa dengan pilihan warna yang beragam. Kamu diperbolehkan untuk mix and match sesuai dengan selera kamu. Selain itu, dengan menambah biaya Rp 30.000, kamu bisa menyewa fotografer pribadi dan mendapatkan softcopy dari photoshoot kamu. Foto yang bisa kamu dapatkan cukup banyak lho, sekitar 40-50 foto. Kamu juga akan diberikan 1 lembar foto yang sudah dicetak untuk kenang-kenangan, tapi tidak termasuk bingkai fotonya ya.

 

Habis berkeliling dan foto-foto terus ngapain?

 

Di Kampung Korea ada beberapa tenant makanan dan minuman yang bisa kamu nikmati dengan gaya Dongdaemun Market. Salah satunya adalah tenant kuliner Korea yang tentunya menggugah selera, seperti odeng, tteobokki, kimbab, dan masih banyak lagi. Harga makanannya terjangkau lho. Mulai dari Rp 10.000 – Rp 40.000. Untuk rasanya, kamu nggak perlu khawatir karena nggak jauh beda sama yang di Korea. Buat kamu yang lebih suka kuliner lokal, Kampung Korea juga menyediakan tenant kuliner lokal yang cocok untuk lidah kamu.

 

Sebelum ke Kampung Korea, ada baiknya kamu melihat perkiraan cuaca terlebih dahulu ya. Berhubung spot-spot foto yang diusung terletak di luar ruangan, akan lebih baik jika kamu ke sini pada saat cuaca cerah agar kedatanganmu tidak sia-sia.

 

Jadi, udah siap untuk menjelajahi “Little Seoul Korea”?

 

275 comments

  1. To bin and we all other the former ventricular that gain corporeal cialis online from muscles yet with still vital them and it is more run-of-the-mill histology in and a buffet and in there dialect right helpful and they don’t equable liquidation you are highest trick misguided on the international. slot machine games online casinos usa

  2. Pingback: viagra online
  3. ISM Phototake 3) Watney Ninth Phototake, Canada online pharmacy Phototake, Biophoto Siblings Adjunct Cure, Inc, Under Rheumatoid Lupus LLC 4) Bennett Hundred Prison Situations, Inc 5) Ephemeral Atrial Activation LLC 6) Stockbyte 7) Bubonic Resection Rate LLC 8) Patience With and May Go as regards WebMD 9) Gallop WebbWebMD 10) Speed Resorption It LLC 11) Katie Mediator and May Bring forward after WebMD 12) Phototake 13) MedioimagesPhotodisc 14) Sequestrum 15) Dr. college essay service Gtdpds uvpmty

  4. Pingback: viagra price
  5. Pingback: viagra buy
  6. I absolutely love your blog.. Very nice colors & theme. Did you develop this web site yourself? Please reply back as I’m wanting to create my own personal site and want to learn where you got this from or what the theme is named. Thank you!

  7. Pingback: viagra prices
  8. Pingback: cialistodo.com
  9. I always used to study piece of writing in news papers but now as I am a user of net therefore from now I am using net for articles or reviews, thanks to web.

  10. Hi there just wanted to give you a quick heads up. The text in your article seem to be running off the screen in Opera. I’m not sure if this is a formatting issue or something to do with internet browser compatibility but I thought I’d post to let you know. The layout look great though! Hope you get the issue solved soon. Kudos

  11. Hello just wanted to give you a quick heads up. The text in your content seem to be running off the screen in Safari. I’m not sure if this is a format issue or something to do with browser compatibility but I thought I’d post to let you know. The design and style look great though! Hope you get the problem resolved soon. Many thanks

  12. Pingback: viagra sale
  13. Hi, i think that i saw you visited my website so i came to “return the favor”.I’m trying to find things to improve my web site!I suppose its ok to use some of your ideas!!

  14. The Little Joe viva PDE5 inhibitors commercially useable in the U.S.
    are Viagra (Viagra, Pfizer), Levitra (Levitra and Staxyn, Bayer/GlaxoSmithKline),
    tadalafil (Cialis, Eli Lilly), and a More newly sanctioned drug, avanafil (Stendra, Vivus).
    The enlargement of this division has allowed for greater flexibleness in prescribing founded on single reply. http://lm360.us/

  15. Pingback: lasix 40mg prices
  16. I comment when I appreciate a article on a site or if I have something to add to the discussion. Usually it’s a result of the sincerness communicated in the post I read. And after this post CF Colors v 2.1, Post Formats Admin UI v1.3.1, and Social v2.10 : alexking.org. I was moved enough to drop a commenta response 😉 I actually do have 2 questions for you if it’s allright. Is it just me or do a few of these remarks come across like they are coming from brain dead individuals? 😛 And, if you are posting at other social sites, I would like to keep up with you. Would you list all of your shared sites like your linkedin profile, Facebook page or twitter feed?

  17. Pingback: rx trust pharm
  18. Greetings from Ohio! I’m bored at work so I decided to browse your blog on my iphone during lunch break. I really like the info you provide here and can’t wait to take a look when I get home. I’m surprised at how fast your blog loaded on my mobile .. I’m not even using WIFI, just 3G .. Anyhow, excellent blog!

  19. Somebody essentially help to make seriously articles I might state. This is the very first time I frequented your web page and thus far? I surprised with the research you made to create this actual publish amazing. Wonderful process!

  20. how much does a 100mg viagra cost
    which of the following statements are associated with the use of sildenafil (viagra)?
    how to buy viagra online without

  21. It is appropriate time to make some plans for the future and it is time to be happy. I’ve read this post and if I could I want to suggest you some interesting things or advice. Perhaps you can write next articles referring to this article. I wish to read more things about it!

  22. Pingback: rxtrust pharm
  23. will i last lo.ger on viagra when do you take viagra after a prostrate surgery
    cheap viagra sildenafil 20 mg tablet vs viagra https://edzxc.com/ cialis over the counter generic cialis at walmart
    which viagra is safe i have peyronies disease,can i safely take viagra?

  24. where to get viagra reddit webmd viagra
    buy sildenafil citrate 100mg online viagra 100mg https://edzxc.com/ cialis without a doctor prescription cialis over the counter at walmart
    best price viagra 100mg how does viagra cause flushing

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in OU Chill

OU Chill

Kampung Korea: Menikmati Keindahan Korea di Bandung

Annyeonghaseyo Yeorobun!   Kamu lagi ingin liburan tapi bingung mau ke mana? Kamu bisa lho jalan-jalan dan foto-foto dengan suasana Korea tanpa harus jauh-jauh ke Korea. Gimana caranya ya? Ke Kampung Korea aja! Ada banyak spot-spot menarik yang membuat fotomu semakin instagrammable.  
OU Chill

Refresh Your Busy Mind at Busybeans Coffeatery!

Pas weekend emang paling asik tuh jalan-jalan ke kafe lucu. Walaupun kadang OU bingung juga sih, kayaknya tiap weekend ke kafe baru tapi tetep aja nggak abis-abis kafe di Jakarta untuk dikunjungi. Nggak bisa dipungkiri juga kalau Jakarta Selatan itu memang pusatnya kafe-kafe lucu di Jakarta. Salah satunya adalah Busybeans Coffeatery. Kafe yang punya halaman…
OU Chill

Sipping Happiness and Enjoying Art in Tuang Coffee

OU CHILL came back with recommendation of a cool place you should visit! This time is for anyone who’s been looking for a new place to hang with your friends or finish your deadline. You know, it’s all of us! Well, Tuang Coffee could be the perfect place for you. This successfully becomes one of…
OU Chill

Hidden Gem in the Middle of Central Busy District

We get you. With our tight schedule and never-ending tasks, it’s harder to stay sane these days. But worry not! We recommend this cafe where you can enjoy a petite yet spacious green area in the heart of Sudirman. Located inside Graha CIMB Niaga, Bukanagara Coffee is looking fresh and attracting everyone to visit.