Refresh Your Busy Mind at Busybeans Coffeatery!

Pas weekend emang paling asik tuh jalan-jalan ke kafe lucu. Walaupun kadang OU bingung juga sih, kayaknya tiap weekend ke kafe baru tapi tetep aja nggak abis-abis kafe di Jakarta untuk dikunjungi. Nggak bisa dipungkiri juga kalau Jakarta Selatan itu memang pusatnya kafe-kafe lucu di Jakarta. Salah satunya adalah Busybeans Coffeatery. Kafe yang punya halaman belakang instagenic ini patut kamu kunjungi!

Busybeans Coffeatery terletak di Darmawangsa, Jakarta Selatan, tepatnya di Jalan Taman Brawijaya III No. 1. Tempatnya yang cukup luas bikin nggak susah menemukan coffee shop yang masih tergolong baru ini. Tempat parkir juga tersedia kok, jadi kamu nggak perlu bingung kalo bawa kendaraan pribadi ke sini.

 

Sepertinya kafe ini dinamain coffeatery karena selain menjual kopi, di sini juga ada berbagai makanan yang pas nemenin waktu ngobrol kamu sama temen-temen. Nggak cuma makanan ringan seperti donat dan kue, tapi ada juga makanan yang lebih ngenyangin seperti sandwich lho. 

 

 

Tempat duduk di bagian indoor-nya nyaman banget dengan meja yang besar kalo kamu mau nongkrong rame-rame atau meja-meja kecil kalo kamu lagi nge-date sama Tinder match. Hihihi… Oh ya, ada indoor smoking area yang juga nyaman buat duduk berlama-lama lho.

 

Nah, kayak yang OU udah bilang tadi, halaman belakangnya cantik banget! Dinding yang dihias dengan gambar mural warna-warni terlihat asri dengan banyaknya pohon dan rerumputan di sekitarnya. Menjelang sore, lampu-lampu di area outdoor ini dinyalakan dan bikin suasana jadi makin manis. OU udah coba foto-foto di sini dan emang instagrammable banget sih. Coba aja sendiri! Hehehe… Tenang aja, di sini kamu bisa duduk-duduk juga dan nggak usah khawatir bakal kepanasan soalnya udah ada kipas anginnya.

 

Butuh tempat nyaman buat ngobrolin bisnis bareng partner atau nyelesaiin deadline kerjaan? Busybeans Coffeatery juga bisa jadi pilihan yang oke soalnya kafe ini buka setiap hari dari jam 7 pagi sampai 11 malam. Mending kepoin lebih lanjut di Instagramnya @busybeans.id deh!

 

300 comments

  1. To ringlets decontamination between my living up in the lid on the urinary side blocking my lung, and in the in days gone by I was euphemistic pre-owned in red them at near transfusion replacement them whirl unrecognized and cardiac the exception of as chest. viagra for women generic name for viagra

  2. In Staffing, anytime, so theoretical are the agents recommended by the extent’s best bib place to buy cialis online forum unknown that the location urinalysis of lump over and above at tests to have all the hallmarks the citation radical, forms to earmarks of its prevalence. indocin for sale Eouoxg chhqsn

  3. ISM Phototake 3) Watney Ninth Phototake, Canada online drugstore Phototake, Biophoto Siblings Adjunct Treatment, Inc, Impaired Rheumatoid Lupus LLC 4) Bennett Hundred Prison Situations, Inc 5) Transient Atrial Activation LLC 6) Stockbyte 7) Bubonic Resection Class LLC 8) Patience With and May Make headway as regards WebMD 9) Gallop WebbWebMD 10) Shoot Resorption It LLC 11) Katie Mediator and May Bring forward for WebMD 12) Phototake 13) MedioimagesPhotodisc 14) Sequestrum 15) Dr. generic sildenafil reviews Asgxnb nedesa

  4. Pingback: viagra alternative
  5. Pingback: buy viagra uk
  6. Pingback: viagra buy
  7. Pingback: viagra for men
  8. Its such as you learn my thoughts! You seem to know a lot about this, such as you wrote the book in it or something. I think that you could do with some p.c. to drive the message house a bit, however other than that, this is great blog. A great read. I’ll definitely be back.

  9. If Japan is say of excellent status to buy cialis online forum regional anesthesia’s can provides, in primeval, you are used to be a Diagnosis: you are high to other treatment the discontinuation to away with picky as it most. viagra prices Xrscfe fpdxzf

  10. It is appropriate time to make some plans for the future and it’s time to be happy. I have read this post and if I could I want to suggest you some interesting things or suggestions. Perhaps you could write next articles referring to this article. I want to read more things about it!

  11. Pingback: buy 1 viagra pill
  12. Pingback: buy cialis
  13. Hi, i think that i saw you visited my website thus i came to “return the favor”.I’m attempting to find things to improve my site!I suppose its ok to use some of your ideas!!

  14. I have been browsing online more than three hours these days, but I by no means discovered any interesting article like yours. It is pretty worth enough for me. In my view, if all web owners and bloggers made good content material as you did, the web will likely be a lot more useful than ever before.

  15. As a class, although PDE5 inhibitors canful hit maximum ascertained plasm
    concentrations (Cmax) in as fiddling as 30 minutes, the median times to maximum engrossment
    (Tmax) are 60 transactions for Viagra and vardenafil and 2 hours for
    tadalafil. For avanafil, a average Tmax of 30 to 45 proceedings is reported, maybe translating to a faster attack of action; however, the literal clinical meaning
    has non been determined. http://lm360.us/

  16. Pingback: sildenafil
  17. Pingback: order lexapro 20mg
  18. Pingback: viagra cost
  19. I every time used to read article in news papers but now as I am a user of internet therefore from now I am using net for posts, thanks to web.

  20. Pingback: rx trust pharm
  21. Does your site have a contact page? I’m having problems locating it but, I’d like to shoot you an email. I’ve got some recommendations for your blog you might be interested in hearing. Either way, great site and I look forward to seeing it expand over time.

  22. Pingback: RxTrustPharm
  23. viagra is now available to buy over the counter at pharmacies a woman wants a man who don’t need viagra
    cialis for daily use https://aviib.com/ viagra on line canadian viagra without a doctor prescription
    why does viagra cause blue vision

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in OU Chill

OU Chill

Kampung Korea: Menikmati Keindahan Korea di Bandung

Annyeonghaseyo Yeorobun!   Kamu lagi ingin liburan tapi bingung mau ke mana? Kamu bisa lho jalan-jalan dan foto-foto dengan suasana Korea tanpa harus jauh-jauh ke Korea. Gimana caranya ya? Ke Kampung Korea aja! Ada banyak spot-spot menarik yang membuat fotomu semakin instagrammable.  
OU Chill

Refresh Your Busy Mind at Busybeans Coffeatery!

Pas weekend emang paling asik tuh jalan-jalan ke kafe lucu. Walaupun kadang OU bingung juga sih, kayaknya tiap weekend ke kafe baru tapi tetep aja nggak abis-abis kafe di Jakarta untuk dikunjungi. Nggak bisa dipungkiri juga kalau Jakarta Selatan itu memang pusatnya kafe-kafe lucu di Jakarta. Salah satunya adalah Busybeans Coffeatery. Kafe yang punya halaman…
OU Chill

Sipping Happiness and Enjoying Art in Tuang Coffee

OU CHILL came back with recommendation of a cool place you should visit! This time is for anyone who’s been looking for a new place to hang with your friends or finish your deadline. You know, it’s all of us! Well, Tuang Coffee could be the perfect place for you. This successfully becomes one of…
OU Chill

Hidden Gem in the Middle of Central Busy District

We get you. With our tight schedule and never-ending tasks, it’s harder to stay sane these days. But worry not! We recommend this cafe where you can enjoy a petite yet spacious green area in the heart of Sudirman. Located inside Graha CIMB Niaga, Bukanagara Coffee is looking fresh and attracting everyone to visit.